S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 

PARTNERI


»

Omáčky a deepy

Heliaflor® sa môže použiť aj namiesto zápražky na zahustenie omáčok. Množstvo sa líši podľa toho, aká hustá a krémová by mala byť omáčka. Slnečnicový proteín neztužuje omáčku tak silno ako škrob. Namiesto toho pomáha spájať vodu a olej (emulgovať) na dosiahnutie krémovej konzistencie. Na tento účel sa môže pridať malé množstvo Heliaflor®. V kari omáčkach a pod krýmové omáčky toho odporúčame pridať trochu octu alebo citrónovej šťavy, pretože Heliaflor® má optimálny účinok v mierne kyslom prostredí a sfarbenie je stále.

Heliaflor® môže byť tiež použitý ako základ pre rôzne deepy na namáčanie. V závislosti od toho, ako má byť deep roztierateľný, môže byť použité rôzne množstvo Heliaflor®. Heliaflor sa pridá do vody do vody alebo inej kvapalnej zložky a rozmixuje sa. Potom sa psoetupne prídáva olej ako pri majonéze. Nakoniec sa pridajú príchute a iné ingrediencie podľa vlastnej vúle a predstavy. Zložky by sa mali dobre premiešať, aby sa dosiahla stabilná emulzia ako základ pre deep. Pridanie octu alebo citrónovej šťavy zvýši trvanlivosť dipu. Nakoniec môže byť deep korenený a dochutený podľa potreby.

 

NDY4ODRlN